Здоров`я  є найбільшою суспільною та індивідуальною цінністю. На сьогоднішній день, медицина переживає не найкращі часи, однак медпрацівники лікарні не опускають руки, а продовжують працювати, по можливості оновлювати матеріально-технічну базу  і покращення умов перебування хворих в структурних підрозділах .

  В умовах жорсткого недофінансування ЦРЛ залишається багатопрофільним закладом, що надає спеціалізовану планову та невідкладну допомогу. Але її якість залежить не тільки від ефективного використання кадрових  ресурсів, а  і від стану матеріально-технічного забезпечення структурних підрозділів лікарні.

   фото благод1Завдяки сприянню знаному в нашому районі благодійнику Віктору М`ялику в цьому році в педіатричному відділенні встановлено 6 сучасних вікон, 6 внутрішніх дверей та виділено кошти на придбання нових вхідних дверей.

  фото благодНе залишив поза увагою Віктор Ничипорович і травматологічне відділення. Для потреб відділення виділив  кошти на придбання м`якого  інвентарю (білизна, подушки, матраци).

 Колектив лікарні щиро вдячний за розуміння  та допомогу.  Така благодійна допомога потрібна в першу чергу людям що перебувають на стаціонарному лікуванні  яку неодноразово отримуємо при зверненні до Віктора Ничипоровича.